Om os

Quix er et professionelt lyd & lys firma med mere end 10 års erfaring inden for branchen.
Det startede oprindeligt som et lille mobildiskotek imellem en håndfuld skole kammerater, alle med stor passion for elektronik, højtalere og lys. Med årene er Quix vokset til en stærk spiller på det danske marked, med udstyr og kompetencer nok til at dække selv de mest krævende opgaver.

Vi har base 20min. nord for Århus Centrum, herfra leverer vi landsdækkende service til både privat og erhverv, med et behov for en kompetent samarbejdspartner.

Med Quix i ryggen til dit arrangement, har du et fuldt ud erfarent og kompetent team som altid er klar til at gå de ekstra meter der nogle gange skal til, for at få dig helt i mål – på din ønskede måde.

Erfaring og knowhow er en vigtig ting når man arbejder med udstyr, som skal virke på alle tidspunkter, under alle situationer. Derfor er alle vores folk under kontinuerlig træning i alle former for udstyr, løsninger og opgaver med lyd- & lysteknik. Vi deltager i al træning og udvikling fra vores leverandører og samarbejdspartnere, således er vi altid “up to date” på markedet, både mht. udstyr og lovpligtige regler.

Har du spørgsmål, hvad enten det drejer sig om salg, leje, service, generelt teknisk spørgsmål eller noget helt andet, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os.
– Vi ser frem til at høre fra dig!